Azıklı Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimiz değişen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip olarak yetişmeleri vizyonumuzdur.

Misyon: Bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek misyonumuzdur.

Başarılar: Okul 2009 yılında yapılmış olup geride kalan 6 yıl içerisinde yaklaşık 75 öğrenciyi anadolu liselerine göndermiştir. Sınava giren öğrenci sayısı ise her yıl için ortalama 55´tir.

Saatler: Derslerimiz sat 08:20 de başlıyor ve ilkokulun dersi saat 13:30 da bitiyor ortaokulun dersi saat 14:20 de bitiyor
Isınma: Kömürle çalışan kalorifer sistemi okulla beraber lojmanlara da dahil edilmiştir. Sadece hafta içi gündüz çalışmaktadır.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Lojman: 0 -
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi tarafından ilçe merkezine ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://azikli.meb.k12.tr

Adres - AZIKLI MAH. AZIKLI KÜME EVLERİ AZINLIK ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 6 SİVEREK / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri - Köy yaklaşık 50 haneden oluşmakta olup Fırat nehri kıyısında bulunmaktadır. Köy halkının geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

Ulaşım İlçe merkezine ulaşım öğretmen servisi tarafından yapılmaktadır.Aynı zamanda özel araçla da ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 39 km uzaklıktadır.